Alle diensten

Waterschade

Wie overvallen wordt door calamiteiten wil ogenblikkelijk hulp kunnen inroepen. En nog belangrijker: die wil er van op aan kunnen dat de hulptroepen snel ter plaatse zijn. Onze klanten weten wat ze te doen staat. Witkamp Dienstverleners bellen.

Eerste hulp bij waterschade

Optreden en opruimen bij waterschade, schoonmaken ná waterschade. Dat gaat bij ons in één moeite door. We staan 24/7 stand-by voor eerste hulp bij waterschade. Onze specialisten kennen de noodscenario’s en vereiste procedures van binnen en buiten en steken hun handen direct uit de mouwen. We redden wat er te redden valt, organiseren het verwijderen en afvoeren van goederen die onherstelbare waterschade hebben opgelopen, en zetten vliegensvlug alle vereiste schoonmaakwerkzaamheden in.

Snel schakelen is snel handelen

Bij het beperken en herstellen van waterschade gaan we zorgvuldig en doelmatig te werk. We kennen onze klanten goed genoeg om precies te weten met wie we moeten schakelen. Ook weten we bij welke instanties we aan kunnen kloppen om de oorzaak van waterschade te verhelpen en erger te voorkomen. En niet zelden bieden we deskundige ondersteuning bij het afhandelen van verzekeringsformaliteiten. De calamiteitenbrigades van Witkamp Dienstverleners weten wat ze moeten doen om uw bedrijf weer zo snel mogelijk op het droge te helpen.