Alle diensten

Glasbewassing

Glasbewassing

Van representatief advocatenkantoor in een stadsmonument tot hypermoderne kantoortorens op zichtlocaties, de beglazing weerspiegelt het karakter van bedrijven en instellingen. En daar geven we als Witkamp Dienstverleners met glasbewassing extra glans aan.

Ramen wassen op hoog niveau

Ieder bedrijfsgebouw stelt eigen eisen aan het reinigen van glaspartijen. Daarom werkt Witkamp Dienstverleners niet vanuit standaard contracten, maar vanuit klantspecifieke afspraken. De frequentie, glasbewassingstechniek én het in te zetten materieel stemmen we af op uw object en wensen. Door de inzet van eigen hoogwerkers of gondels kunnen we overal bij en zijn efficiëntie en kwaliteit verzekerd. We doen ons werk geruisloos en discreet, zodat uw mensen ongestoord kunnen doen waar zij goed in zijn.

Glasbewassing op hoogte
Glazenwassen op hoogte

Allround in glasbewassing

We zijn dé glazenwasser voor bedrijven en instellingen in Noord-Holland, met een extra accent op Den Helder. We beheersen het complete arsenaal aan glasbewassingstechnieken: van traditioneel ‘ruiten lappen’, met spons, water en wisser, tot glasbewassing met osmosewater, waarbij telescopische armen de ladders vervangen. Hoge frequentie? Voorkeur voor een speciale dag in de week? Een aankondiging vooraf? Alles is mogelijk. Als gespecialiseerd glazenwassersbedrijf maken we glasheldere afspraken. Op maat. Neem gerust contact op voor een prijsopgave.