Alle diensten

Dieptereiniging voor grootkeukens

vloeren grondig reinigen

Voor bewoners van woon- en zorgcentra en medewerkers van grotere organisaties is een veilige maaltijdbereiding cruciaal. Witkamp Dienstverleners heeft schoonmaakteams beschikbaar die volledig gespecialiseerd zijn in dieptereiniging van grootkeukens. Ze leveren uw keuken schoon en veilig op. Volgens de hoogste normen.

Hoge standaards voor voedselveiligheid

Voor professionele (groot)keukens is een jaarlijkse ‘grote beurt’ verplichte kost. Bij Witkamp Dienstverleners vertalen we een deskundige eerste inspectie en inventarisatie in een goed uitvoerbare en betaalbare aanpak. Naast grootkeukens van zorginstellingen behoren vooral bedrijfsrestaurants van grotere organisaties tot ons domein.

HACCP genormeerde dieptereiniging voor grootkeukens

Onze dienstverlening die valt onder de noemer ‘dieptereiniging grootkeukens’ voldoet aan de HACCP-norm (Hazard Analytics and Critical Control Points), dé internationale standaard voor voedselveiligheid. Van verborgen vuilresten tot risicovolle bronnen voor bacteriën en schimmels, niets ontsnapt aan de systematische aanpak van onze specialisten. We inspecteren en demonteren alles wat los en vast zit en leveren uw keuken binnen de afgesproken tijd op. Smetteloos en bedrijfsklaar.