Alle diensten

Industriële reiniging

Glasbewassing op hoogte

In Den Helder vertrouwen we op onze Koninklijke Marine, en bij de Marine vertrouwen ze op Witkamp Dienstverleners. Een betere referentie kunnen we ons niet wensen als het gaat om intensieve industriële reiniging. We staan paraat.

Van scheepsreiniging tot industriële schoonmaak

Als havenstad huisvest Den Helder niet alleen een van de belangrijkste defensieonderdelen, maar ook tal van industriële bedrijven. Door onze gedeelde maritieme geschiedenis beschikken we bij Witkamp Dienstverleners over unieke kennis van en ervaring in het reinigen en onderhouden van vaartuigen, machinekamers en cruciale apparatuur die 24/7 inzetbaar moet zijn. Van tank cleaning tot industriële reiniging van offline platforms, we draaien er onze hand niet voor om.

Volgens hoge industriële standaards

Naast de maritieme sector en de offshore energie-industrie profiteren ook vooraanstaande bedrijven in andere industriële sectoren van onze daadkracht als industrieel schoonmaakbedrijf. We leveren industriële schoonmaakservices op maat, zodat alle radertjes in vitale productie- en distributieprocessen soepel en duurzaam blijven draaien. Uiteraard werken we volgens hoge industriële standaards en 100% milieuvriendelijk. Van complete fabriekshal tot specifieke productielijn, we staan klaar als en waar ú ons nodig heeft.