Alle diensten

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

“Je kon er van de vloer eten.” Als klanten dát zeggen van een bedrijf of instelling, dan zijn er vakkundige schoonmaakspecialisten bij betrokken. En in Den Helder en wijde omgeving is de kans groot dat ze op de betreffende locatie over de vloer komen uit naam van Witkamp Dienstverleners.

Systematisch reinigen van vloeren

Het stofvrij houden en reinigen van vloeren maakt deel uit van onze reguliere kantoorschoonmaak-programma’s. Stofzuigen, dweilen en schrobben van vloeren? We hebben er de mensen en apparatuur voor. Ook in de industriële omgeving en in zorg- en wooncentra voeren we systematisch vloeronderhoud uit.

vloeren grondig reinigen

Specialistische vloeronderhoud

Naast vloeronderhoud als een van de disciplines in onze schoonmaakprogramma’s, kunnen onze klanten rekenen op een adequate uitvoering van specialistische vloerreinigings- en onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het diepreinigen van tapijt, verduurzamen en behandelen van vloeren met speciale coatings, en desinfecteren van vloeren van cleanrooms, laboratoria en testcentra. Zowel onze mensen als processen zijn hier volledig voor gecertificeerd. In te zetten reinigingsmiddelen- en technieken voldoen aan de hoogste milieu-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen.