Alle diensten

Brand- en roetreiniging

Het sein “brand meester” heeft geklonken. En dan? Dan wil iedereen zo snel mogelijk verder. Na het opmaken van de schade begint het opruimen van de getroffen locatie. De brandweerbrigade maakt plaats voor de calamiteitenbrigade van Witkamp Dienstverleners.

Eerste hulp bij brand- en roetreiniging

Ook wij rukken op commando uit voor klanten die getroffen worden door een bedrijfsbrand. Ook als het om een kleine, lokale brand gaat ondernemen we op maat actie. We volgen de juiste communicatieprocedure en meldingsprotocollen en focussen op schadebeheersing. Bij het schoonmaken na brand staat ons maar één doel voor ogen: dat iedereen de dagelijkse draad weer snel en veilig kan oppakken.

Schone, geurloze werkomgeving in de kortst mogelijke tijd

Bij Witkamp Dienstverleners hebben we altijd de juiste vakmensen, middelen en materialen beschikbaar voor brand- en roetreiniging. Gespecialiseerde teams zijn snel ter plaatse, weten exact wat ze te doen staat, en gaan pas los als sporenonderzoek officieel is veiliggesteld. Aan onze handelingen gaat altijd overleg ter plaatse vooraf. We voeren materialen af, waarbij we rekening houden met de impact op de leefomgeving. We voeren direct specialistische schoonmaakwerkzaamheden uit. Met de inzet van geavanceerde ozon-apparatuur verdwijnt de geur van rook en roet als sneeuw voor de zon. Resultaat: een schone, veilige en geurloze werkomgeving in de kortst mogelijke tijd.