Alle diensten

Ontruiming

vloeren grondig reinigen

Een ontruiming kent alleen verliezers. Maar als alle andere opties tussen verhuurder en huurder zijn vastgelopen, is er geen alternatief. Bij Witkamp Dienstverleners verstaan we de kunst om de verliezen voor beide partijen zo beperkt mogelijk te houden.

Eerste hulp bij ontruiming

Achter de ontruiming van een woning zit altijd een persoonlijk levensverhaal. Mensen lopen vast, mensen vereenzamen, mensen komen te overlijden terwijl er niemand is die naar ze omkijkt. Bij de ontruimingen die we uitvoeren voor woningcorporaties, gemeenten en bonafide verhuurbedrijven houden we rekening met die verhalen. Dat betekent dat we discreet en sociaal te werk gaan. Daar zijn onze vakmensen op getraind.

Discreet en secuur in het ontruimen en schoonmaken van woningen

We halen woningen volledig leeg, verwijderen de vloerbedekking of -bekleding, voeren demontagewerkzaamheden uit en lopen alles zorgvuldig na, van plint tot plafond. We zorgen voor passende containercapaciteit en veilige opslagfaciliteiten. Met achtergebleven persoonlijke bezittingen en huisraad gaan we correct en secuur om. Een huis laten opruimen en schoonmaken als gevolg van noodlottige omstandigheden is bij Witkamp Dienstverleners in veilige en betrouwbare handen. Uw volgende huurder treft een 100% schone woning aan.