Alle diensten

Gevelreiniging en graffiti verwijderen

Glazenwassen op hoogte

Soms groeit graffiti uit tot kunst. Maar meestal is graffiti pure gevelvervuiling. En dat gaat ten koste van de bedrijfsuitstraling en omgeving. Bij Witkamp Dienstverleners waarderen we kunst, maar maken we korte metten met ongewenste verloedering.

Onverbiddelijk voor vuilspuiterij, mild voor milieu

Baksteen, beton, keramiek, glas, hout of kunststof, voor elk type gevel of gevelbekleding hebben we de juiste oplossing in de strijd tegen graffiti. Met deskundige, mobiele teams maken we snel en degelijk werk van gevelreiniging. Dankzij eigen materieel, waaronder moderne hoogwerkers, kunnen we overal uit de voeten, ook op grote hoogte. Graffitiverwijderaars die we toepassen voor het reinigen van gevels voldoen aan strenge milieu- en veiligheidsvoorschriften. Ze zijn onverbiddelijk voor spuitbus, verf of stift, maar mild voor mens en milieu.

Anti-graffiti – van preventie tot snelle interventie

Waar verwijdering van graffiti urgent is, bijvoorbeeld vanwege maatschappelijk niet te tolereren uitingen, is onze speciale anti-graffitibrigade snel ter plaatse. Daarnaast maken we serieus werk van preventie, vaak in samenwerking met gemeenten en woningbouwverenigingen. Zo voeren we met de gemeente Den Helder een ambitieus graffitiplan uit, gericht op het voorkomen en snel verwijderen van muurbekladdingen. Denk aan het aanbrengen van anti-graffiticoatings op kwetsbare gevels. We hebben er zelfs een speciale app voor ontwikkeld, waarmee we snel locatie- en actiegericht kunnen handelen. Want bij Witkamp Dienstverleners gaan kennis van zaken, gedrevenheid van professionals en slimme technologie hand in hand.