Alle diensten

Interieurverzorging

Van individuele werkplek tot vergaderruimte, van bedrijfsrestaurant tot receptie en sanitair. Interieurverzorgers van Witkamp Dienstverleners staan ervoor in dat uw medewerkers trots zijn op de omgeving waarin ze werken en klanten ontvangen.

Interieurverzorging begint met aandacht

Noem het kantorenschoonmaak, noem het interieurverzorging. De kern is dat schoonmaakroutines strikt en aandachtig worden uitgevoerd, met milieuvriendelijke en duurzame producten. Bij voorkeur door een vast en betrokken team en volgens een realistisch schema. Met vaste ijkpunten en de ruimte om op elk gewenst moment op of af te schalen.

Bij Witkamp Dienstverleners geldt: met kantoren schoonmaken willen we het vooral onze klanten naar de zin maken.

Van inventarisatie naar teamwerk

Dat begint met een nuchtere inventarisatie van uit te voeren acties. Wat moet er precies gebeuren en hoe vaak? Wat zijn passende momenten? Is er behoefte aan extra routines, zoals het aanvullen van toiletpapier of onderhouden van koffieautomaten? Als we het plaatje compleet hebben, stellen we een programma op maat samen. Vervolgens kunt u bouwen op uw eigen, representatieve team van interieurverzorgers, uitgerust met de modernste middelen en herkenbaar aan hun onberispelijke bedrijfstenue. Want elk detail telt!