Alle diensten

Interieurverzorging

Interieurverzorging

Van werkplekken tot vergaderruimtes, en van bedrijfsrestaurants tot recepties en sanitair, de interieurverzorgers van Witkamp Dienstverleners zorgen ervoor dat uw werkomgeving een plek is waar medewerkers trots op zijn en klanten graag ontvangen worden. Met een focus op kwalitatieve interieurverzorging, staat Witkamp Dienstverleners garant voor een schone, aangename, en professionele uitstraling van uw bedrijfsruimten.

Interieurverzorging begint met aandacht

Noem het kantorenschoonmaak, noem het interieurverzorging. De kern is dat schoonmaakroutines strikt en aandachtig worden uitgevoerd, met milieuvriendelijke en duurzame producten. Bij voorkeur door een vast en betrokken team en volgens een realistisch schema. Met vaste ijkpunten en de ruimte om op elk gewenst moment op of af te schalen.

Bij Witkamp Dienstverleners geldt: met kantoren schoonmaken willen we het vooral onze klanten naar de zin maken.

vloeren grondig reinigen

Van inventarisatie naar teamwerk

Dat begint met een nuchtere inventarisatie van uit te voeren acties. Wat moet er precies gebeuren en hoe vaak? Wat zijn passende momenten? Is er behoefte aan extra routines, zoals het aanvullen van toiletpapier of onderhouden van koffieautomaten? Als we het plaatje compleet hebben, stellen we een programma op maat samen. Vervolgens kunt u bouwen op uw eigen, representatieve team van interieurverzorgers, uitgerust met de modernste middelen en herkenbaar aan hun onberispelijke bedrijfstenue. Want elk detail telt! Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave voor uw kantoor.